Over mij

Bob Storms

Get to know me!

Hey! Ik ben Bob, 21 jaar oud en afgestudeerd in de richting 'Interactive Multimedia Design' op Thomas More in Mechelen. Tijdens mijn studies begon ik mijn avontuur als freelancer, en ondertussen doe ik dit fulltime. Ik bied zowel particulieren als bedrijven verschillende digitale diensten aan waarmee ik hun verhaal visueel tot leven wil brengen. Ik probeer zo vaak als mogelijk toffe en uitdagende projecten aan te gaan, want uit mijn projecten haal ik de energie waar ik op leef.

De set van DGTL FLTR Op de set van DGTL FLTR tijdens VRT NXT INVASION 2019 © Lars Crommelinck

Mijn passie voor media is ontstaan in de zomer van 2018, op de VRT. Ik werd toen samen met 19 andere jongeren geselecteerd voor het jongerenproject VRT NXT INVASION. Wij zijn toen bijna letterlijk de mediawereld ingegooid. Een hele zomer lang hebben we mogen experimenteren met alle verschillende vormen van media: online video content, fotografie, radio, ... Een zomer later mocht ik terugkomen naar de VRT en hebben we een talkshow in elkaar gezet: DGTL FLTR (lees als: digital filter). Toen mocht ik als art director de hele show van A tot Z ontwerpen.

Na het middelbaar besloot ik om 'Interactive Multimedia Design' te gaan studeren op Thomas More in Mechelen. Ik wou beter worden in design en vooral meer leren over development. Doorheen mijn studies ben ik telkens actief gebleven als freelancer, en heb ik ontdekt dat development niet helemaal mijn ding is, en mijn passie veel meer ligt bij fotografie, video, radio en alle andere vormen van online content.

Radio 2: The Ratpack in Concert Radio 2: The Ratpack in Concert 2019 © Bob Storms
Radio 2: The Ratpack in Concert Radio 2: The Ratpack in Concert 2019 © Bob Storms

In 2017 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en begon ik te experimenteren met fotografie. Vele Instagramfoto's later werd ik door vrienden gevraagd om foto's te maken op hun feestjes. Ondertussen heb ik al foto's mogen maken voor onder andere Radio 2, Thomas More en de Gemeentelijke Academie voor Muziek en Woord Brasschaat. Fotografie is by far mijn grootste passie, maar ook in video en radio wil ik verder groeien.

In 2019 ben ik begonnen met presenteren bij de lokale radiozender Totaal in Kapellen. Anderhalf jaar lang heb ik daar mijn eigen programma Total Social gepresenteerd, waarin ik de nieuwtjes van op de social media van de afgelopen week besprak. In de zomer van 2021 trok ik naar het festival 'The Day Before Tomorrow' om voor mijn programma Lil Kleine, Snapback en Arthur Lewis te interviewen. Na mijn avontuur bij Totaal, ben ik aan de slag gegaan bij Radio Park FM.

Total Social logo Logo van Total Social © Bob Storms

Ondertussen presenteer ik al sinds februari 2023 op MNM. Daar heb ik tot nu toe diverse programma's mogen vervangen on-air, waaronder: MNM Throwback, MNM Party, maar ook de uitzendingen tussen 4u en 6u 's morgens: Storms Staat Op. Deze zomer presenteer ik de ochtendshow MNM Throwback op zaterdag en zondag tussen 7u en 9u.

Ik ben de ideale partner om met jou op zoek te gaan naar hoe we samen jouw verhaal op een visuele of andere creatieve online manier kunnen vertalen naar een sterk eindproduct. Dit kan in de vorm van foto's, online video content, social media content, podcasts, voice-overs, ... Aarzel niet om me te contacteren voor een babbel over jouw project.

Neem contact op