Loading...
Close
Hamburger icon

About me

Een beetje van alles

Mijn naam is Bob (voor het geval dat nog niet duidelijk was) en mijn achternaam is wel degelijk Storms. Ik ben 19 jaar oud en student ‘Interactive Multimedia Design’ op Thomas More Mechelen. Daarnaast ben ik ook student-zelfstandige, en bied ik particulieren en bedrijven verschillende digitale diensten aan. In mijn daily life probeer ik zoveel mogelijk toffe en uitdagende projecten aan te gaan. Uit mijn projecten komt de energie waar ik op drijf.

Early design feelings

Ik ben met design begonnen toen ik 12 was. Ik probeerde me een weg te banen door alle freeware die er te vinden was op het internet, maar vond al snel mijn weg naar de programma’s van Adobe. Ondertussen, zes jaar later, design ik zowel digitaal als print. In het middelbaar heb ik drie jaar lang een sponsorloop georganiseerd voor telkens een ander goed doel. Ik heb voor deze sponsorloop een complete huis-stijl ontworpen, gebaseerd op die van de school.

Mijn grootste passie

Ondanks ik al zo lang bezig ben met design, is fotografie by far mijn grootste passie. Het is ook een recentere passie, ongeveer twee jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Vele Instagramfoto’s later werd ik door een paar vrienden gevraagd om foto’s te maken op hun feestjes. Ik ga nog steeds lustig verder met het maken van foto’s voor vrienden, maar ondertussen mag ik dit ook doen voor Radio 2, de grootste radiozender van Vlaanderen.

It was the summer of 2018

Met video heb ik leren experimenteren op de VRT. In de zomer van 2018 werd ik samen met 19 andere jongeren de mediawereld ingegooid (bijna letterlijk, maar vooral figuurlijk). Een hele zomer lang hebben we geëxperimenteerd met kleine video-formats, opgenomen met grote camera’s. Een zomer later mocht ik terugkomen en hebben we een talkshow in elkaar gezet: DGTL FLTR (lees als: digital filter). Op dit moment monteer ik video’s en maak ik kleine animaties voor verschillende online video-formats.

1001010101100

Development is iets wat ik pas heb ontdekt op school. Ik bevind me in een constant leerproces aangezien ik letterlijk ben begonnen van 0. Ondertussen weet ik al hoe ik een deftige website in elkaar moet steken, en kan ik je min of meer uitleggen wat die eentjes en nulletjes in deze titel betekenen.

Bob Storms

Soms kijk ik serieus

Bob Storms

Soms doe ik aan magie